BizTalk NoS Add-In new features working progress

Well… well… well… , a lot of different things was happened in these last three months, great memories about London event, I presented the BizTalk NoS Add-in for the first time. 

I remember the period before London event, It was a crazy period of work, I worked four months, every night without stop, just writing code and without to perform any serious test plan.

Considering the situation the result was very good, thank to my friend Sandro Pereira I fixed the most important and urgent issues about NoS Add-in, he helped me to perform a first deep testing and he provided a perfect documentation for the add-in, now the Add-in is over 500 downloads, a lot of other guys helped me for testing and fixing, thank you all.

 

Here the last version

 

One month ago I was ready to restart the NoS Add-in development and ready to implement a lot of very interesting new features on it, but a new big challenge was at the door, a very interesting new job opportunity in UK.

I accepted this new challenge, now I work in Solidsoft Reply and I’m very happy for this, a lot of interesting projects and a lot of new things to organize for myself and family, so I suspended the NoS Add-in development for another month.

Finally now I’m fine and I can start the development of the new features, Sandro proposed me a big challenge to develop in Add-In and I want to try to accomplish it.

I always need help for testing and other, if you have time contact me.

About these ads

5 comments

  1. Raul Checa

    Hi Nino,
    i’m a big fan of your NoS Addin. I’ve just installed BizTalk 2013 R2 and VS 2013 and … OH NOOO… after installing the tool, i can’t see the addin in vs2013 :-(
    Is there a way to make it working with vs2013?
    Thx a lot!
    Regards
    Raul Checa

    • Nino Crudele

      Hi Raul,
      I never tried the NoS with VS2013 but it is not supported, I’m working on 2013 version, btw to solve the problem, check if you find the directory addin under C:\Users\YOUR USER\Documents\Visual Studio 2013, if not … so copy the addin directory you find under VS2012 or same under VS2013 directory.
      and change the version inside file to 12.0
      I hope it’ll work fine, sorry for that but it’s not supported, have to wait for 2013, but I’m working of that.
      let me know
      cheers
      Nino

      • Raul Checa

        Hi Nino,

        that was easy!

        After making the configuration you talked about – it work’s again!
        (I’ve tested the building and deploy function)
        Thanks so much!

        Regards

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s